Livsljus - Marianne Sonnesjö

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Livsljus - Marianne Sonnesjö är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Livsljus - Marianne Sonnesjö är ett av dem. Statusen för Livsljus - Marianne Sonnesjö är att Bolaget är aktivt.

Livsljus - Marianne Sonnesjö är ett Enskild firma och skapades 1983-12-13. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Livsljus - Marianne Sonnesjö ska trivas.

Livsljus - Marianne Sonnesjö är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsult i livsåskådningsfrågor, individuellt- grupper- kurser. Utbildning-föreläsningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Livsljus - Marianne Sonnesjö är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Livsljus - Marianne Sonnesjö och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Livsljus - Marianne Sonnesjö så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-182333.

.

De som är på något sätt har med Livsljus - Marianne Sonnesjö är Sonnesjö, Agnes MARIANNE som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Livsljus - Marianne Sonnesjö har 330810-XXXX som sitt organisationsnummer.