Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist

Västmanlands län

Information

360407-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist finns i.

Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist har varit registrerat sedan 1971-06-30 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist så kan ni göra det på telefon genom 021-330442 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Rönnby Sig-Brith Hellquist och det är Hellqvist, Sigbrit Kristina som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma,