CT Husprojektering

Västmanlands län

Information

370908-XXXX är organisationsnummer för företaget CT Husprojektering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CT Husprojektering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som CT Husprojektering finns i.

CT Husprojektering har varit registrerat sedan 1992-02-28 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för CT Husprojektering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

CT Husprojektering är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för CT Husprojektering är följande:

Vill ni komma i kontakt med CT Husprojektering så kan ni göra det på telefon genom 0226-12141 eller genom brev på följande adress:

Husprojektering.

Det finns olika personer som har en koppling med CT Husprojektering och det är Thunberg, Curt Lennart som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,