Psykoterapitjänst

Västmanlands län

Information

431111-XXXX är organisationsnummer för bolaget Psykoterapitjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Psykoterapitjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Psykoterapitjänst finns i.

Psykoterapitjänst har varit registrerat sedan 1984-08-06 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1985-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Psykoterapitjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Psykoterapitjänst är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Psykoterapitjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Psykoterapitjänst så kan ni göra det på telefon genom 021-142288 eller genom brev på följande adress:

I huvudsak psykoterapi samt ev konsultuppdrag som handledare till enskilda personer eller grupper.

Det finns olika personer som har en koppling med Psykoterapitjänst och det är Sjöström, Maud Mariana som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,