Ouaga

Västmanlands län

Information

Ouaga hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Ouaga finns. I Västerås så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Ouaga tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Ouaga har haft sedan 2006-04-06. Ouaga har funnits sedan och 2006-04-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Ouaga så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3695565.

Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Ouaga har idag 431129-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ouaga

Import och försäljning av bijouterier, lädervaror och strandskor och sandaler. Varorna är handgjorda i Burkina Faso och kommer huvudsakligen från Ouagadougou

I Ouaga så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lyfors, Rolf Evert som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, Berglund Lyfors, Agneta Margareta E som är född 1952 och har titeln Prokurist, .