Klimatekonomi Lars Håkansson

Västmanlands län

Information

440420-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Klimatekonomi Lars Håkansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klimatekonomi Lars Håkansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Klimatekonomi Lars Håkansson finns i.

Klimatekonomi Lars Håkansson har varit registrerat sedan 2009-04-16 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-04-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Klimatekonomi Lars Håkansson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-04-23.

Klimatekonomi Lars Håkansson är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Klimatekonomi Lars Håkansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Klimatekonomi Lars Håkansson så kan ni göra det på telefon genom 076-2008755 eller genom brev på följande adress:

Energisparutredningar, rådgivning vid upphandling av energisparåtgärder, driftoptimering

Det finns olika personer som har en koppling med Klimatekonomi Lars Håkansson och det är Håkansson, Lars Erik som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,