GW Dataterm

Västmanlands län

Information

451108-XXXX är organisationsnummer för verksamheten GW Dataterm. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GW Dataterm är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som GW Dataterm finns i.

GW Dataterm har varit registrerat sedan 1991-05-14 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GW Dataterm så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

GW Dataterm är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för GW Dataterm är följande:

Vill ni komma i kontakt med GW Dataterm så kan ni göra det på telefon genom 08-7355286 eller genom brev på följande adress:

Översättningar inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med GW Dataterm och det är Widegren, Gun Elisabet som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,