MSK Språktjänst

Västmanlands län

Information

MSK Språktjänst är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som MSK Språktjänst finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MSK Språktjänst är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

MSK Språktjänst som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1998-07-23. Men sedan 1998-01-01 så har MSK Språktjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MSK Språktjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-29031.

Västerås arbetar för att verksamheter som MSK Språktjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för MSK Språktjänst. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Författande av läromedel. Utredningar av läs- och skrivsvårigheter dyslexi. Utfärdande av intyg om läs och skrivsvårigheter dyslexi. Översättningar. Språkliga granskningar och hjälp med skriftliga formuleringar. Undervisning i svenska och svenska som andraspråk.

Firmatecknare för MSK Språktjänst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MSK Språktjänst och det är följande personer, Sandström, Karin Margareta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för MSK Språktjänst är 460904-XXXX.