Firma Mälardalshonung

Västmanlands län

Information

470817-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Firma Mälardalshonung. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Mälardalshonung är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Firma Mälardalshonung finns i.

Firma Mälardalshonung har varit registrerat sedan 1978-03-31 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Mälardalshonung så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1977-01-01.

Firma Mälardalshonung är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Firma Mälardalshonung är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Mälardalshonung så kan ni göra det på telefon genom 0171-443368 eller genom brev på följande adress:

Biodling.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Mälardalshonung och det är Andersson, Bengt JAN-ERIK som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,