Gar Konsult IT Service

Västmanlands län

Information

Gar Konsult IT Service hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Gar Konsult IT Service finns. I Västerås så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Gar Konsult IT Service tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Gar Konsult IT Service har haft sedan 2001-09-03. Gar Konsult IT Service har funnits sedan och 2001-09-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Gar Konsult IT Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-414340.

Västerås arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Gar Konsult IT Service har idag 470905-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Gar Konsult IT Service

Konsultverksamhet avseende försäkringsskador samt skade- reglering occh registrering av bilglasskador samt program- mering och datainstallationer.

I Gar Konsult IT Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rola, Giorgio Armando som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .