Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi

Västmanlands län

Information

Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi är ett företag som finns i Västerås. I Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Dan Östen som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi på telefon 016-154784.

Konsultverksamhet i huvudsak bygg- och fastighetsekonomiska kal- kyler och utredningar samt privatekonomiska uppdrag såsom bouppteckningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi av bolagstypen Enskild firma.

Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi så är det följande:

Dan Persson, Bygg- & Fastighetsekonomi har 480620-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.