Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E.

Västmanlands län

Information

Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E. hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E. finns. I Västerås så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E. tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E. har haft sedan 2001-01-29. Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E. har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E. så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-121418.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E. har idag 481217-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E.

Studieverksamhet samt internationella kulturarrangemang, verksamhetsansluten servering av kaffe och mat samt försäljning i mindre skala av litteratur, dataprogram, konsthantverk och souvenirer.

I Internationell kultur o studiecentrum Argenziano I.E. så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Argenziano, Antonio som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .