Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Enskild firma som heter Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund. Det finns flera företag som liknar Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-09-30 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2004-09-28 så har Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund varit registrerat och sedan 2004-09-30 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund och det finns fler företag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund så kan ni göra det på 016-354587.

Konsultverksamhet inom kvalitet och miljö avseende utarbetande och implementering av kvalitetssystem, genomföra internrevisioner, certifieringsrevisioner och uppföljningsrevisioner, genomföra miljöutredningar, genomföra kvalitetshöjande åtgärder för att reducera felutfall och kostnader samt konsultuppdrag inom mekanisk industri och anläggningsarbeten.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Persson, Rolf Inge som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Kvalitets och miljökonsult i Kvicksund har 490603-XXXX som sitt organisationsnummer.