inre balans Agneta Sandberg

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och inre balans Agneta Sandberg är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och inre balans Agneta Sandberg är ett av dem. Statusen för inre balans Agneta Sandberg är att Bolaget är aktivt.

inre balans Agneta Sandberg är ett Enskild firma och skapades 2001-08-22. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som inre balans Agneta Sandberg ska trivas.

inre balans Agneta Sandberg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-20. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utövande av akupunktur, kinesisk massage och andra holistiska behandlingsmetoder. Verksamhet i form av undervisning, föreläsningar, kurser och behandlingar inom områdena hälsa, holistisk, alternativ och komplementärmedicin. Försäljning av produkter anknutna till nämnda verksamhetsområden. Produktion och försäljning av under- visnings- och studiematerial inom samma område.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att inre balans Agneta Sandberg är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-08-27.

Idag är inre balans Agneta Sandberg och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med inre balans Agneta Sandberg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-108300.

.

De som är på något sätt har med inre balans Agneta Sandberg är Sandberg, Barbro Agneta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

inre balans Agneta Sandberg har 490617-XXXX som sitt organisationsnummer.