Christer Geijer Fastighetsförvaltning

Västmanlands län

Information

Christer Geijer Fastighetsförvaltning är en verksamhet som finns i Västerås. I Christer Geijer Fastighetsförvaltning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Geijer, Folke Christer som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Christer Geijer Fastighetsförvaltning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Christer Geijer Fastighetsförvaltning på telefon 070-7339417.

Fastighetsförvaltning och projektledning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Christer Geijer Fastighetsförvaltning av bolagstypen Enskild firma.

Christer Geijer Fastighetsförvaltning är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Christer Geijer Fastighetsförvaltning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-04-12 och Christer Geijer Fastighetsförvaltning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-19.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Christer Geijer Fastighetsförvaltning så är det följande:

Christer Geijer Fastighetsförvaltning har 490720-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.