Eva Morberg Psykoterapimottagning

Västmanlands län

Information

Eva Morberg Psykoterapimottagning är ett företag som finns i Västerås. I Eva Morberg Psykoterapimottagning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Morberg, Eva Margareta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Eva Morberg Psykoterapimottagning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Eva Morberg Psykoterapimottagning på telefon 021-419123.

Utövande av psykoterapeutisk behandling.

Idag är Eva Morberg Psykoterapimottagning av bolagstypen Enskild firma.

Eva Morberg Psykoterapimottagning är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Eva Morberg Psykoterapimottagning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-17 och Eva Morberg Psykoterapimottagning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-05-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Eva Morberg Psykoterapimottagning så är det följande:

Eva Morberg Psykoterapimottagning har 491123-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.