OptFlow

Västmanlands län

Information

OptFlow är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som OptFlow finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

OptFlow som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2003-10-02.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på OptFlow så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Västerås arbetar för att företag som OptFlow ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för OptFlow. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Försäljningsverksamhet, vilket innebär fungera som återförsäljare - representant för företag som är specialiserade inom området effektivisering av processer, och sälja deras produkter och tjänster. Produkterna är inriktade på utveckling av operativa applikationer som stödjer olika typer av workflow (arbetsflöde) Tjänsterna är de som erfordras för att åstadkomma en fungerande applikation, t ex precessmodellering, projektledning, systemkonstruktion, test och utbildning. Företaget erbjuder också egna konsulttjänster inom områdena projektledning och verksamhetsutveckling.

Firmatecknare för OptFlow är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till OptFlow och det är följande personer, Lidälv, Kjell Ove Ingemar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för OptFlow är 500326-XXXX.