K H:s Klingslipning

Västmanlands län

Information

510423-XXXX är organisationsnummer för bolaget K H:s Klingslipning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som K H:s Klingslipning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som K H:s Klingslipning finns i.

K H:s Klingslipning har varit registrerat sedan 1982-02-26 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för K H:s Klingslipning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-05.

K H:s Klingslipning är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för K H:s Klingslipning är följande:

Vill ni komma i kontakt med K H:s Klingslipning så kan ni göra det på telefon genom 070-5359633 eller genom brev på följande adress:

Slipning av träbearbetningsklingor.

Det finns olika personer som har en koppling med K H:s Klingslipning och det är Gustafsson, KARL-HENRIK Mikael som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,