Aros Pallservice

Västmanlands län

Information

510519-XXXX är organisationsnummer för företaget Aros Pallservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aros Pallservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Aros Pallservice finns i.

Aros Pallservice har varit registrerat sedan 1985-04-19 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aros Pallservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Aros Pallservice är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Aros Pallservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Aros Pallservice så kan ni göra det på telefon genom 070-6663564 eller genom brev på följande adress:

Reparation, köp och försäljning av lastpallar.

Det finns olika personer som har en koppling med Aros Pallservice och det är Kumlin, BERNT Gillis som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,