Data Tjänst i V:ås

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Data Tjänst i V:ås är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Data Tjänst i V:ås är ett av dem. Statusen för Data Tjänst i V:ås är att Bolaget är aktivt.

Data Tjänst i V:ås är ett Enskild firma och skapades 1985-08-23. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Data Tjänst i V:ås ska trivas.

Data Tjänst i V:ås är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Service, reparation, byggnation och försäljning av dataprodukter såsom mjukvara och hårdvara. Konsultation av lösningar inom IT-branschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Data Tjänst i V:ås är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-06-07.

Idag är Data Tjänst i V:ås och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Data Tjänst i V:ås så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4146971.

.

De som är på något sätt har med Data Tjänst i V:ås är Elovsson, Kennet Erik som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Data Tjänst i V:ås har 510531-XXXX som sitt organisationsnummer.