Fraktkonsulten i Västerås

Västmanlands län

Information

510825-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fraktkonsulten i Västerås. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fraktkonsulten i Västerås är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Fraktkonsulten i Västerås finns i.

Fraktkonsulten i Västerås har varit registrerat sedan 1995-11-17 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fraktkonsulten i Västerås så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fraktkonsulten i Västerås är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Fraktkonsulten i Västerås är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fraktkonsulten i Västerås så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förmedling av transporter samt övrig speditions verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fraktkonsulten i Västerås och det är Kiviluoma, Reijo Relio som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,