Vietnam Market

Västmanlands län

Information

520101-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Vietnam Market. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vietnam Market är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Vietnam Market finns i.

Vietnam Market har varit registrerat sedan 2000-11-06 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vietnam Market så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-05-15.

Vietnam Market är och det finns flera verksamheter i Västerås som också är .

Firmatecknare för Vietnam Market är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vietnam Market så kan ni göra det på telefon genom 021-143961 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av förpackade livsmedel, konserver, frukt och grönsaker (asiatiskt sortiment) samt kassettband, porslin och pinnar. Handel med kläder. Massagebehandling.

Det finns olika personer som har en koppling med Vietnam Market och det är Strängberg, Sunitra som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,