Västerås Läderservice

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Västerås Läderservice är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Västerås Läderservice är ett av dem. Statusen för Västerås Läderservice är att Bolaget är aktivt.

Västerås Läderservice är ett Enskild firma och skapades 2007-02-13. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Västerås Läderservice ska trivas.

Västerås Läderservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Alla uppdrag inom sadelmakeri, hästturism, ridlektioner samt allehanda kurser med hästanknytning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Västerås Läderservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-04.

Idag är Västerås Läderservice och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Västerås Läderservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-71181.

.

De som är på något sätt har med Västerås Läderservice är Seppänen, Kaarlo Olavi som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Västerås Läderservice har 520709-XXXX som sitt organisationsnummer.