Byggnadsfirma Christer Karlsson

Västmanlands län

Information

Byggnadsfirma Christer Karlsson är en verksamhet som finns i Västerås. I Byggnadsfirma Christer Karlsson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Sven CHRISTER som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Byggnadsfirma Christer Karlsson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Byggnadsfirma Christer Karlsson på telefon 021-62136.

Byggnads- och anläggningsarbeten. Reparationer, grund- och markarbeten.

Idag är Byggnadsfirma Christer Karlsson av bolagstypen Enskild firma.

Byggnadsfirma Christer Karlsson är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Byggnadsfirma Christer Karlsson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Byggnadsfirma Christer Karlsson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Byggnadsfirma Christer Karlsson så är det följande:

Byggnadsfirma Christer Karlsson har 520924-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.