AutoLack

Västmanlands län

Information

521006-XXXX är organisationsnummer för bolaget AutoLack. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AutoLack är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som AutoLack finns i.

AutoLack har varit registrerat sedan 1989-04-25 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1990-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AutoLack så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

AutoLack är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för AutoLack är följande:

Vill ni komma i kontakt med AutoLack så kan ni göra det på telefon genom 021-132022 eller genom brev på följande adress:

Bil- och industrilackering. Bilförsäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med AutoLack och det är Ramsten, Bernt Gustaf som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,