Ekonomi Butiksdata E.O.C

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Enskild firma som heter Ekonomi Butiksdata E.O.C. Det finns flera bolag som liknar Ekonomi Butiksdata E.O.C i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Ekonomi Butiksdata E.O.C är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1998-09-23 så har Ekonomi Butiksdata E.O.C varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Ekonomi Butiksdata E.O.C och det finns fler bolag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Ekonomi Butiksdata E.O.C så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ekonomi Butiksdata E.O.C så kan ni göra det på 070-5801116.

FRITEXTSIDA: 1 AV Bolaget skall bedriva analyser, utredningar, utbildning, åtgärder och rådgivning avseende databehandling, pristaktik, ekonomi och registervård i svensk livsmedelshandel och detaljhandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Cers, Jan Håkan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Ekonomi Butiksdata E.O.C har 540215-XXXX som sitt organisationsnummer.