Frisör Marie Johansson

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Frisör Marie Johansson är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Frisör Marie Johansson är ett av dem. Statusen för Frisör Marie Johansson är att Bolaget är aktivt.

Frisör Marie Johansson är ett Enskild firma och skapades 1998-03-31. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Frisör Marie Johansson ska trivas.

Frisör Marie Johansson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisersalong, hårvård samt försäljning av hårvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frisör Marie Johansson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Frisör Marie Johansson och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Frisör Marie Johansson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-125800.

.

De som är på något sätt har med Frisör Marie Johansson är Johansson, Sonja Marie som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Frisör Marie Johansson har 541221-XXXX som sitt organisationsnummer.