Cafeteria Metropolis

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Västerås och Cafeteria Metropolis är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Cafeteria Metropolis är ett av dem. Statusen för Cafeteria Metropolis är att Bolaget är aktivt.

Cafeteria Metropolis är ett Enskild firma och skapades 2004-09-17. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Cafeteria Metropolis ska trivas.

Cafeteria Metropolis är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-21. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Caféverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Cafeteria Metropolis är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-10-21.

Idag är Cafeteria Metropolis och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Cafeteria Metropolis så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-152224.

.

De som är på något sätt har med Cafeteria Metropolis är Mourad, Joseph Iskandar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Cafeteria Metropolis har 550214-XXXX som sitt organisationsnummer.