Anette Knapps Massage

Västmanlands län

Information

550319-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anette Knapps Massage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anette Knapps Massage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Västerås som är den kommunen som Anette Knapps Massage finns i.

Anette Knapps Massage har varit registrerat sedan 2007-01-18 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Anette Knapps Massage så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Anette Knapps Massage är och det finns flera bolag i Västerås som också är .

Firmatecknare för Anette Knapps Massage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anette Knapps Massage så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Massage.

Det finns olika personer som har en koppling med Anette Knapps Massage och det är Knapp, Annette Margareta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,