Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige

Västmanlands län

Information

Byggnadsvårdskonsult.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige vars bolagstyp är Enskild firma.

I Västerås så är Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1984-10-05 så skapades Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige och företaget är har F-skattsedel Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige har haft det sedan 2002-06-21.

Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-06-21

551112-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Västerås.

Just nu är Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige så går det att nå dem via telefon på 0224-674206 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggnadsvård & Hantverkstradition i Mellansverige är Vallin, Lena Margareta som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .