ABB Norden Holding AB

Västmanlands län

Information

556011-5114 är organisationsnummer för företaget ABB Norden Holding AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ABB Norden Holding AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som ABB Norden Holding AB finns i.

ABB Norden Holding AB har varit registrerat sedan 1913-05-30 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för ABB Norden Holding AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2008-01-11.

ABB Norden Holding AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ABB Norden Holding AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Björkenor, Bo Gunnar -Finne, Rune -Jakobsson, Sten Erik -Niinivara, Mikko Aarne -Steel, Gary Glachan -Wåhlberg, Ingrid Barbro Linnéa -Örnberg, Ulf Magnus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med ABB Norden Holding AB så kan ni göra det på telefon genom 021-325928 eller genom brev på följande adress:
Kopparbergsv. 2, 722 13, Västerås

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fast och lös egendom, bedriva in- och utlåning från och till närstående, svenska och utländska företag (dock ej sådan verksamhet som avses i lagen 2004:297 om bank- och finansieringsrörelse), utfärda garantier för närsående, svenska och utländska företag, samt bedriva annan med ovan nämnda verksamheter förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ABB Norden Holding AB och det är Wåhlberg, Ingrid Barbro Linnéa som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Jakobsson, Sten Erik som är född 1949 och har titeln VD, Jakobsson, Sten Erik som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Steel, Gary Glachan som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Finne, Rune som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Niinivara, Mikko Aarne som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESÖrnberg, Ulf Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkenor, Bo Gunnar som är född 1951 och har titeln Suppleant, Andersson Berglund, Börje Stefan som är född 1964 och har titeln RevisorErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSylvén, Johan Erik som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor