Bilia Personbilar i Västerås AB

Västmanlands län

Information

Bilia Personbilar i Västerås AB är ett bolag som finns i Västerås. I Bilia Personbilar i Västerås AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Kangas, Vesa Petri som är född 1971 och har titeln Extern firmatecknare, Johansson, Karl Sören som är född 1949 och har titeln VD, Johansson, Karl Sören som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rune Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Avander, Per Anders som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Rolf Conny som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotBlomqvist, Jan Gunnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Patrik Tomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Möller, Hans Jörgen som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotPettersson, Jan Lars Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotSchön, Mats Ivan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantJonsson, Bo Erik som är född 1957 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantLarsson, Karl Fred Andreas som är född 1971 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantKPMG Bohlins Aktiebolag som är född och har titeln RevisorJohansson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantBertén, Lars Göran Gustaf som är född 1948 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Bilia Personbilar i Västerås AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bilia Personbilar i Västerås AB på telefon 021-178800.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att direkt eller genom dotterbolag - bedriva handel och distribution avseende transportmedel och sälja reservdelar (inkl drivmedel) samt bedriva service- och verkstadsrörelse. - förvalta fast och lös egendom inklusive aktier - bedriva finansieringsverksamhet (dock att bolaget inte ska bedriva sådan verksamhet som avses i lagen (2004:297) om bank- och finansieringsrörelse samt - bedriva annan med ovanstående förenlig verksamhet.

Idag är Bilia Personbilar i Västerås AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bilia Personbilar i Västerås AB är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bilia Personbilar i Västerås AB innehar ej F-skattsedel och Bilia Personbilar i Västerås AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bilia Personbilar i Västerås AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Kangas, Vesa Petri Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Bilia Personbilar i Västerås AB har 556021-0923 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.