Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva handel med konst samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1936-01-10 så skapades Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556034-7956 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Västerås.

Just nu är Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-141555 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ekströms Konst- & Inramningsaffär Aktiebolag är Jackslin, Camilla Ulrika som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, David Roland som är född 1941 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .