Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västerås finns det ett Aktiebolag som heter Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag i Västmanlands län. Västerås är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1942-10-28 så har Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag varit registrerat och sedan 1975-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bågev. 14, 722 18, Västerås. Vi ni istället prata med Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag så kan ni göra det på 021-182727.

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse med uppförande av affärs- och bostadsfastigheter, fabriksbyggnader och egna hem samt köpa, sälja och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Gustafsson, Jonas Olof som är född 1970 och har titeln Extern firmatecknare, Gustafsson, Jan Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Margareta Cecilia som är född 1941 och har titeln Suppleant, Anell, Folke Evald som är född 1949 och har titeln Revisor, Kjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Jan Olof -Gustafsson, Jonas Olof -Gustafsson, Margareta Cecilia .

Olof Gustafssons Byggnadsfirma Aktiebolag har 556041-7742 som sitt organisationsnummer.