QP Medtech International AB

Västmanlands län

Information

QP Medtech International AB är ett av många bolag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som QP Medtech International AB finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

QP Medtech International AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

QP Medtech International AB som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1942-11-16. Men sedan 1996-01-01 så har QP Medtech International AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till LINSLAGARGRÄND 1, 721 30, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på QP Medtech International AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-4709135.

Västerås arbetar för att bolag som QP Medtech International AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för QP Medtech International AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva informationsteknologisk tjänsteproduktion, leverans av produkter, såsom programvaror, webblösningar till framförallt företag och organisationer inom svensk sjukvård, konsultverksamhet inom affärsutveckling, marknadsföring och säljledning till sjukvårdssektorn, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för QP Medtech International AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till QP Medtech International AB och det är följande personer, Török, Pål Martin som är född 1962 och har titeln VD, Török, Pål Martin som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Börell, Pär Erik Oskar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fastbom, Johan Fredrik Mattias som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Nylén Wittberg, Anna Maria Desirée som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant.KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för QP Medtech International AB är 556041-8286.