Varnäs Fastighets Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Varnäs Fastighets Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Varnäs Fastighets Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Varnäs Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Varnäs Fastighets Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1946-06-22. Men sedan 1976-01-01 så har Varnäs Fastighets Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sörstaforsv. 9, 734 51, Kolbäck. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Varnäs Fastighets Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0220-45000.

Västerås arbetar för att verksamheter som Varnäs Fastighets Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Varnäs Fastighets Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva förvaltning av aktier, fastigheter, administra tjänster åt koncernbolag samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Varnäs Fastighets Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Varnäs Fastighets Aktiebolag och det är följande personer, Linder, Rune Göran som är född 1952 och har titeln VD, Linder, Rune Göran som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Varnäs, Jan Carsten som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Asp, Rolf Jakob Alexander som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Ulf Rikard David som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Varnäs, Carl Anton som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot.Söderberg, Knut Ola som är född 1954 och har titeln Revisor, Kjellström, Lars Sven Ivar som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Varnäs Fastighets Aktiebolag är 556047-7142.