Västerås Ampére Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Västerås Ampére Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Västerås som är den kommunen där Västerås Ampére Aktiebolag finns. I Västerås så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Västerås Ampére Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Västerås Ampére Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Västerås Ampére Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Västerås Ampére Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora g. 41, 722 12, Västerås men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 021-150890.

Västerås arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Västerås Ampére Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Västerås Ampére Aktiebolag har idag 556048-9899 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Västerås Ampére Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med belysningsarmatur och hushållsapparater samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Västerås Ampére Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Johan Arvid som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lars Stefan som är född 1943 och har titeln Suppleant, Segebladh, Jan Christer som är född 1955 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .