Impromotor Consult Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Impromotor Consult Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Impromotor Consult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Impromotor Consult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Impromotor Consult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1954-10-08. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Impromotor Consult Aktiebolag ska trivas.

Impromotor Consult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och tradingverksamhet inom detaljhandeln samt utveckling och marknadsföring av butiksutrustning jämte därmed förenlig verksamhet ävensom förvaltning av värdepapper.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Impromotor Consult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Impromotor Consult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Impromotor Consult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-24317.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nordgren, Maj Barbro Gunilla -Nordgren, Rolf Eric.

De som är på något sätt har med Impromotor Consult Aktiebolag är Nordgren, Anna Catharina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Maj Barbro Gunilla som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Rolf Eric som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordgren, Carl Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, Westerlind, Nils Bertil som är född 1938 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Impromotor Consult Aktiebolag har 556060-1360 som sitt organisationsnummer.