Exydata Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Exydata Aktiebolag är ett företag som finns i Västerås. I Exydata Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Erixson, John Yngve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Erixson, Marianne Birgitta som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Rolf Emil som är född 1925 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Exydata Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Exydata Aktiebolag på telefon 070-561212.

Bolaget skall utföra systemering och programmering av datorer jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Exydata Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Exydata Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Västerås arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Exydata Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Exydata Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Exydata Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Erixson, John Yngve -Erixson, Marianne Birgitta

Exydata Aktiebolag har 556097-9626 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.