Kadesjös Projekt AB

Västmanlands län

Information

556098-3594 är organisationsnummer för bolaget Kadesjös Projekt AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kadesjös Projekt AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Kadesjös Projekt AB finns i.

Kadesjös Projekt AB har varit registrerat sedan 1965-06-08 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kadesjös Projekt AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-30.

Kadesjös Projekt AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kadesjös Projekt AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Kadesjö, Hans Håkan

Vill ni komma i kontakt med Kadesjös Projekt AB så kan ni göra det på telefon genom 021-155800 eller genom brev på följande adress:
Iggebyg. 12, 722 20, Västerås

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom byggnads- branschen, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kadesjös Projekt AB och det är Kadesjö, Hans Håkan som är född 1947 och har titeln VD, Kadesjö, Hans Håkan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Lennart Torsten Pauli som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjölander, Kurt Åke som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ingvarsson, Claes Jihmmy som är född 1967 och har titeln Revisor, Lyckstedt, Helén Marita som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantAdsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor,