Bombardier Transportation Sweden AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Bombardier Transportation Sweden AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bombardier Transportation Sweden AB är ett av dem. Statusen för Bombardier Transportation Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Bombardier Transportation Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1966-01-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bombardier Transportation Sweden AB ska trivas.

Bombardier Transportation Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att konstruera, tillverka och försälja spårbundna fordon, fasta anläggningar och rangerutrustning i anslutning till spårbunden trafik, att utveckla, projektera, tillverka och försälja material och genomföra projekt inom signalområdet och angränsande verksamhetsområden, att utföra underhålls- och verkstadsarbete på i första hand spårbundna fordon och utföra ändrings- och ombyggnadsarbeten på dessa fordon, att äga och förvalta lös och fast egendom, att förvärva och förvalta aktier och andelar i annat svenskt eller utländskt företag samt att bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bombardier Transportation Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16.

Idag är Bombardier Transportation Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Bombardier Transportation Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-317000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med en av -Ahlberg, Bo Ejnar -Allmér, Per Henrik -Alm, Rolf Erik -Delin, Jan Anders -Norling, Per Åke Mikael Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Bombardier Transportation Sweden AB är Ahlberg, Bo Ejnar som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Alm, Rolf Erik som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Delin, Jan Anders som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Norling, Per Åke Mikael som är född 1956 och har titeln Extern firmatecknare, Wåhlberg, Klas Axel Peter som är född 1958 och har titeln VD, Allmér, Per Henrik som är född 1965 och har titeln Vice VDWåhlberg, Klas Axel Peter som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bådholm, Arne Christer som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Tomas Carl Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamotBoström, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantJoris, Jörg Ragnar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EESLindberg, Karl Anders Oscar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotSvanström, Annika Linnea som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamotÅsell, Barbro Helena som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantAllmér, Per Henrik som är född 1965 och har titeln SuppleantNilsson, Curt Göran Brian som är född 1954 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantNordlander, Jens Tobias som är född 1975 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantErnst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSylvén, Johan Erik som är född 1964 och har titeln RevisorssuppleantAndersson Berglund, Börje Stefan som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Bombardier Transportation Sweden AB har 556101-9356 som sitt organisationsnummer.