Aros Video Butiken Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556117-2601 är organisationsnummer för verksamheten Aros Video Butiken Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aros Video Butiken Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Aros Video Butiken Aktiebolag finns i.

Aros Video Butiken Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-05-21 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Aros Video Butiken Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Aros Video Butiken Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aros Video Butiken Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aros Video Butiken Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-123160 eller genom brev på följande adress:
Domkyrkoesplanaden 3A, 722 13, Västerås

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att idka försäljning och uthyrning av ljudanläggningar avseende radio, skivspelare, bandspelare och videouthyrning, uthyrning av transportfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aros Video Butiken Aktiebolag och det är Svanberg, Barbro Lotten Elinor som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Kent Anders som är född 1951 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,