Leif Landenbergs Rör Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556131-4971 är organisationsnummer för bolaget Leif Landenbergs Rör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leif Landenbergs Rör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Västerås som är den kommunen som Leif Landenbergs Rör Aktiebolag finns i.

Leif Landenbergs Rör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-12-11 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Leif Landenbergs Rör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Leif Landenbergs Rör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Västerås som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Leif Landenbergs Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Leif Landenbergs Rör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 021-141001 eller genom brev på följande adress:
Frejag. 11, 723 35, Västerås

Bolaget skall utföra VVS-installationer och försäljning av därtill hörande material samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Leif Landenbergs Rör Aktiebolag och det är Landenberg, Allan Leif Åke som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Landenberg, Kerstin Margaretha som är född 1957 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,