Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1970-02-16. Men sedan 1974-01-01 så har Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Lidmansv. 6 A, 724 61, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 021-128065.

Västerås arbetar för att företag som Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall driva revisionsbyrå och konsulterande verksamhet i samband därmed ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag och det är följande personer, Josefsson, Karl Henrik som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Monika Elisabet som är född 1938 och har titeln Suppleant, Christensson, Mats Gustav som är född 1958 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Henrik Josefsson Revisions Aktiebolag är 556133-2007.