Willys Sportfiske Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Willys Sportfiske Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Willys Sportfiske Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Willys Sportfiske Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Willys Sportfiske Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-03-16. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Willys Sportfiske Aktiebolag ska trivas.

Willys Sportfiske Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av sport- och fritidsartiklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Willys Sportfiske Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Willys Sportfiske Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Willys Sportfiske Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-144414.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Willys Sportfiske Aktiebolag är Eriksson, Leif Ingvar Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröistedt, Lars Johan som är född 1976 och har titeln Suppleant, Sander, Dan Patrik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Willys Sportfiske Aktiebolag har 556134-0398 som sitt organisationsnummer.