Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva inkasso- och diskonteringsverksamhet ävensom konsultverksamhet i företagsadministrativa och företagsekonomiska frågor samt äga och förvalta fastigheter, driva hotellverksamhet, verkstadsrörelse, handel med bilar, försäljning av bildelar och biltillbehör, bensinstationsverksamhet, transporter, uthyrning av fordon jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Västerås så är Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Västerås arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Västerås och i Västmanlands län. Redan 1970-03-25 så skapades Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556134-3921 är organisationsnummret för bolaget som finns i Västerås.

Just nu är Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 021-350300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Auto-Allt Bäckby Hotel Aktiebolag är Emilsson, Kurt Erik Jerker som är född 1927 och har titeln Ordinarie ledamot, Emilsson, Kurt Andrew som är född 1962 och har titeln Suppleant, Sjödén, Ann Ulrica som är född 1969 och har titeln Revisor, Exit US Revision & Konsult AB som är född och har titeln Revisor, .