Aurells Tryckeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Aurells Tryckeri Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Aurells Tryckeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Aurells Tryckeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Aurells Tryckeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-03-31. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där bolaget finns i jobbar för att bolag som Aurells Tryckeri Aktiebolag ska trivas.

Aurells Tryckeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aurells Tryckeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aurells Tryckeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Aurells Tryckeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-132808.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Aurells Tryckeri Aktiebolag är Svensson, Sven Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Anne Elisabet som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Aurells Tryckeri Aktiebolag har 556134-4705 som sitt organisationsnummer.