Runes Färger Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Runes Färger Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Runes Färger Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Runes Färger Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Runes Färger Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-08-06. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där företaget finns i jobbar för att företag som Runes Färger Aktiebolag ska trivas.

Runes Färger Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva färghandelsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Runes Färger Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1970-01-01.

Idag är Runes Färger Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Runes Färger Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-304900.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Runes Färger Aktiebolag är Odén, Hans Peter-Niclas som är född 1965 och har titeln VD, Odén, Hans Peter-Niclas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtevall, Clas Bertil som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sjödén, Dan Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln RevisorEdqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Runes Färger Aktiebolag har 556138-0816 som sitt organisationsnummer.