Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västerås. Det är nämligen den kommunen som Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1971-05-17. Men sedan 1971-01-01 så har Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hoppbaneg. 4, 722 41, Västerås. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3431306.

Västerås arbetar för att verksamheter som Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och montering av elektriskt materiel för industrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag och det är följande personer, Nilsson, Bo Lennart som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rose Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nordberg, Stig Torsten som är född 1943 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Industriservice Isaksson & Nilsson Aktiebolag är 556146-9197.