Stensborgs Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Västerås och Stensborgs Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stensborgs Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Stensborgs Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Stensborgs Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Västerås där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stensborgs Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Stensborgs Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Västerås så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stensborgs Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Stensborgs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Västerås.

Vill man komma i kontakt med Stensborgs Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 021-65271.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindholm, Mikiko.

De som är på något sätt har med Stensborgs Åkeri Aktiebolag är Lindholm, Mikiko som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Lindholm, Sten Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Bengt Åke som är född 1932 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Stensborgs Åkeri Aktiebolag har 556151-8290 som sitt organisationsnummer.